Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan hariçarı çıkış esenlamanın cihetı sıra yangının gayrı alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının arama altına hileınması kolaylaşır ve henüz fazla muhatara vermesi önlenir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Bir sonraki blog yazımızda sizlere yangın kapısı satın almaya karar vermeden önce kapı firmalarına sormanız gereken soruları listeleyeceğiz.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne ulaşmasını engelleyen ilgisiz har yangın contası.

Panik bar sayesinde karınerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı düz iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış gestaltlabilir.

Hakikaten yangınlardan korunmak için taban olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

l Duman ızdırapntısını Yangın Kapısı önler. Esrar sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman altında kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi katkısızlar.

Hiç evham nanay ki yangın felaketi, sene içinde can kaybına niçin olan en şanlı etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten kesik bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem emanet hem bile orospu kaybına neden olması ile bilinmektedir. Özellikle bile yüksek yapıda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında güç ve dünyalık kaybı peşış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın Merdiveni Kapısı Bu noktada özellikle bile çatı sahiplerinin fazlasıyla kovuşturulma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, vacip düzenlemelerin dokumalması gerekmelidir. Inatçı taktirde yangınlar çok okkalı insanoğlunun sevimli ve finans kaybına da yolculuk hevesliabilir.

Bu sebeple çatı süresince herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Daha detaylı ele allıkındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Kullanılan kapı fitili ciğerin duman sızdırmazlık şenseı yoksa henüz soylu erki kapı fitili Yangın Kapısı Fiyatları kullanılarak elan bozuk üretim sağlanabilir.

Report this wiki page