Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yararlanma amacı: önemli düzenışdoneş merkezleri veya stat kadar kalaba alanlarda ivedi çıkış bapsı adetsı elan çokça ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Yararlanma düzı degajelemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz sair bir kompartmanda korumayı yalnızçlar.

Yangın kapıları, yangın güvenliği ciğerin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları hakkında temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanmaı ile alakadar pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Firmaların genel olarak uygulama yöntemi; Apartmanların Akak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı hevesliarak; dunda bulunan Garaj yerine iniş yürekin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Ulaşım kolaylığı uydurmak fakatçlı gestaltlmış merdivenlerin dışında yaşama güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Meslek uzaklaştırmak namına yangın merdivenleri içre kişi çitndıran bütün yapılarda olmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Genel amacı insanların binayı zarar kararlamadan ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri görev hileır.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona mevla olmadığı kabil bu dayanıklılık süresi 20 ile Yangın Çıkış Kapısı 180 dakika beyninde bileğmeslekebiliyor. Fakat bu baplar büsbütün yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir müddet dayanacak denli muhakkak. Hatimeta baplar katıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın sonunda kesinlikle yanacaktır.

Gönül Emniyetliği Sağlama: Kapılar insanoğluın kazalı bir vadiı vahialtmasında kilit rol oynar. Bu denetlememdan baplar dirilik güvenliğini korumada bayağı önemli bir konuma sahiptir.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden hariçya sağlıklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dosdoğru bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın Kapısı asliye amacı insanoğluın zarar kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın metodik testleri binalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile müntesip araştırı ihya çalışmalarımız vardır. 

Yangın kapılarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden zait benibeşer evetşıyor ise yangın kapısı gidiş cepheüne haklı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page